Titre
Aliments et boissons allégés: qu'en penser [Light food and beverages: what to think about?].
Type
article
Institution
UNIL/CHUV/Unisanté + institutions partenaires
Périodique
Auteur(s)
Clarisse, M.
Auteure/Auteur
Paclet, M.L.
Auteure/Auteur
Profico, G.C.
Auteure/Auteur
Giusti, V.
Auteure/Auteur
Liens vers les personnes
mlafaill
Liens vers les unités
ISSN
1660-9379
Statut éditorial
Publié
Date de publication
2012
Volume
8
Numéro
334
Première page
682
Langue
français
Notes
Publication types: English Abstract ; Journal Article
Résumé
Light food and beverages are increasing on the market for many years, first for economic reasons and, more and more for aesthetisme, however without aimed a defined population. The interest of these products is not evident, reason why it is difficult to get a clear and objective opinion without being influenced by marketing messages. Under what circumstances can they be a solution? Can we advise them? Do they have an influence in the loss or weight control? This article offers some thoughts and suggestions on the use of these specific products.
PID Serval
serval:BIB_9FC4C49AC635
PMID
Date de création
2012-05-31T17:43:16.256Z
Date de création dans IRIS
2025-05-20T23:41:39Z